Dobrodošli na Edukacijski portal centra Budi svoj.

Ovdje ćete naći upute kako koristiti portal - na koji način pregledati ponuđene tečajeve, kako se predbilježiti na tečaj u najavi, kako se upisati u tečaj na kojem su otvoreni upisi i kako pristupiti online materijalima vezanim uz upisani tečaj.

 1. Registracija
 2. Početna stranica portala
 3. Pregled ponuđenih tečajeva
 4. Upis na tečaj na kojem su otvoreni upisiRegistracija

Sve tečajeve na portalu možete slobodno pretraživati i gledati informacije o njima i bez registracije, no da biste se mogli upisati na neki tečaj te sudjelovati na njemu, prvo se morate registrirati kao korisnik. Registraciju započinjete tako da kliknete na gumb "Upišite se" na sredini početne stranice ili u gornjem desnom kutu stranice. Taj Vas gumb vodi na obrazac za registraciju u koji upisujete svoje ime, mail adresu i lozinku koju ćete koristiti pri ulasku na portal.

Ispod ovih osnovnih podataka nalazi se Vaša dozvola da Vas upišemo u našu mailing listu na koju šaljemo edukacijske i promotivne mailove. Ako to ne želite, nemojte potvrditi ovu opciju i biti ćete registrirani bez da Vas upisujemo u našu mailing listu.

Da biste se mogli upisati, morate eksplicitno potvrditi da se slažete s Uvjetima korištenja i Zaštitom osobnih podataka, nakon čega kliknete na gumb "Upišite se" i time ste završili postupak registracije.Početna stranica portala

Početna stranica sadrži:

 • Izbornik u gornjem desnom kutu stranice
 • Gumb za upis
 • Pregled tečajeva s tri istaknuta tečaja

Izbornik u gornjem desnom kutu stranice sadrži sljedeće stavke:

 • Kalendar - kalendar edukacija u centru Budi svoj
 • Upute - poveznica na ove upute
 • Kontakt - Adresa i broj telefona centra Budi svoj
 • Prijava - prijava korisničkim imenom i lozinkom kada ste registrirani
 • Registrirajte se - registracija na portal, kojom počinjete korištenje portala

Registrirani korisnik vidi još dvije stavke:

 • Moji tečajevi - popis tečajeva na koje ste upisani
 • Svi tečajevi - popis svih ponuđenih tečajeva i edukacija

Gumb za upis ("Upišite se") nalazi se na sredini ekrana i koristi se za registraciju na portal. Pritiskom na taj gumb biti će od vas zatraženo da upišete svoju mail adresu i ime te da odredite lozinku koja će Vam služiti za siguran ulaz u portal.

Ispod gumba za upis nalaze se tri istaknuta tečaja. Klikom na bilo koji od njih možete pregledati sve informacije o tečaju. Želite li pregledati i ostale tečajeve koristite gumb "Vidi sve tečajeve" ispod ova tri tečaja.


Pregled ponuđenih tečajeva

Ponuđenim tečajevima pristupate klikom na gumb "Vidi sve tečajeve" u dnu stranice ili (ako ste registrirani korisnik) klikom na stavku "Svi tečajevi" u izborniku u gornjem desnom kutu.

Stranica tečajeva prikazuje sve ponuđene tečajeve u obliku kvadrata s imenom tečaja. U donjem dijelu kvadrata vidite ime i sliku predavača.

Tečajeve možete pretraživati tako da:

 • u polje u gornjem desnom dijelu ekrana ukucate dio imena tečaja,
 • u gornjem lijevom dijelu ekrana odaberete kategoriju tečaja ili
 • u gornjem lijevom dijelu ekrana odaberete predavača.

Kada pronađete tečaj koji Vas zanima, klikom na tečaj otvarate stranicu tečaja na kojoj su svi podaci o samom tečaju.

Upis na tečaj na kojem su otvoreni upisi

Klikom na takav tečaj otvara se stranica na kojoj pišu informacije o tečaju, uključujući i cijenu i način plaćanja. Klikom na gumb s cijenom tečaja (ili gumb "Upis", ako je moguće platiti tečaj na više načina) prikazuju se informacije o načinu upisa na tečaj i načinima plaćanja.

Ukoliko imate neke dileme oko plaćanja tečaja, javite se mailom na centar Budi svoj radi dogovora.

Nakon upisa Vaš će se tečaj vidjeti pod stavkom izbornika "Moji tečajevi" u gornjem desnom kutu ekrana. Pristupom tečaju otvara vam se sadržaj tečaja s dostupnim materijalima za pripremu ili samu izvedbu tečaja.