Tips&tricks za roditelje

Kratki online priručnik za rukovanje s djetetom

Kakvog roditelja treba Vaše dijete?

Koje su posljedice pretjeranog zaštićivanja djeteta?

Kako kazniti pubertetliju?

Koji su adekvatni odgovori na djetetove emocije?

Što kada dijete ima napad bijesa?

Sigurni smo da ovakva pitanja muče sve roditelje. E pa sada imate jedno mjesto na kojem se nalaze odgovori na njih - BESPLATNI online tečaj

Tips & tricks za roditelje

čija je autorica Kristina Bačkonja, diplomirana psihologinja i voditeljica savjetovališta za roditelje "Roditelj za 21. stoljeće" centra Budi svoj.

Pristup online tečaju je trenutan, čim ga upišete, i potpuno besplatan.

Tečaj će Vam pružiti kratak uvid u neke tajne roditeljstva s aspekta koje podržava psihologija djeteta i, općenito, psihologija odnosa. Jer ne zaboravimo - komunikacija je uvijek dvosmjerna ulica. U komunikaciji s djetetom na jednoj je strani mlado, neiskusno biće u razvoju, a na drugoj zrela, odrasla osoba sa svim kapacitetima potrebnim za upravljanje tom komunikacijom. Trik pitanje: kome je lakše prilagoditi komunikaciju tako da ona bude sadržajna i produktivna? 😉

Naravno, da bismo komunikacijom mogli upravljati, potrebno je nešto o toj komunikaciji i naučiti.

Djelić potrebnih znanja sada je pred Vama. Besplatno. Ništa Vas ne košta da ga zgrabite i iskoristite za dobrobit sebe i Vašeg djeteta.


Kurikulum


  Dozvole za roditelje
Dostupno u dana
dana nakon što se upišete
  Kako graditi dobar odnos s djetetom?
Dostupno u dana
dana nakon što se upišete
  Zaključak
Dostupno u dana
dana nakon što se upišete

Vaša trenerica


Kristina Bačkonja
Kristina Bačkonja

Kristina Bačkonja je diplomirani psiholog s iskustvom rada u sustavu socijalne skrbi. Radila je u Centru za socijalnu skrb u timu za brak i obitelj te kao psiholog u domu za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi. Uz bogato iskustvo rada s obiteljima stekla je i puno znanja u radu s djecom kao vanjski suradnik Centra za socijalnu skrb u provođenju mjere nadzora nad roditeljskom skrbi. Uz formalno obrazovanje na studiju psihologije, Kristina je prošla i edukaciju razvijanja terapeutskih vještina: igra i ekspresivne tehnike u psihoterapiji te praktičarski i majstorski trening neurolingvističkog programiranja. Na Neuroenergetics – Internacionalnom institutu za Humanističku neurolingvisitčku psihologiju u Arizoni 2013. godine Kristina je certificirana za trenera neurolingvističkog programiranja (NLP-a), trenera humanističkog smjera neurolingvističkog programiranja(HNLP-a) te coacha.

Danas je zaposlena u Centru za edukaciju i savjetovanje Budi svoj gdje zajedno s Jelenom Vrsaljko vodi treninge NLP-a, specijalizirane treninge, radionice. Između ostalog pruža i savjetodavne usluge pri čemu odlično kombinira sva znanja iz psihologije i neurolinvističkog programiranja kao i svoju urođenu empatiju. S obzirom da je njezino posebno omiljeno područje rad s djecom i adolescentima, Kristina u okviru centra Budi svoj pruža usluge individualnog i grupnog rada sa djecom i adolescentima s velikim veseljem i užitkom. Kristina surađuje sa portalima: www.klinfo.hr, www.ordinacija.hr, za koje piše stručne članke i odgovara na pitanja njihovih čitatelja. Osim navedenog, surađuje sa dnevnim i mjesečnim novinama te daje komentare za lokalne i nacionalne radio i TV postaje.

Slobodno vrijeme najradije provodi čitajući, u šetnji prirodom, planinareći, gledajući filmove. Voli i putovati, plivati, dizajn interijera, a OBOŽAVA životinje, posebno pse. Veliki je gurman što se ne može primijetiti na njenoj figuri.


Upišite se odmah!