Id2dia7qhbqarlwbdiqu

NLP praktičarski trening

Iskoristite NLP da promijenite sebe i svoj odnos prema životu.

   Gledaj promo   Upis

Ne želite platiti karticom?


Čini li vam se da uvijek radite iste greške koje ne vode nikamo?

Znate da možete puno više i da ste puno više od onoga što jeste, ali ne znate kako biste to realizirali?

Ponekad pomislite da vam treba promjena?


Ako ste na neko od ovih pitanja odgovorili s

“Da”, pridružite nam se na

praktičarskom treningu NLP-a.

Raspored treninga

Sljedeća grupa kreće u veljači.

Trening možete upisati već sada pod posebno povoljnim uvjetima za rani upis!

Trening se sastoji od devet modula i certifikacije. Modul je obrazovna cjelina koja se predaje u jednom vikendu - petkom od 17:00 do 21:00 i subotom od 9:00 do 17:00.

Slijedi raspored modula po datumima za sljedeću grupu:

22. i 23. 2. 2019 1. modul
22. i 23. 3. 2019 2. modul
3. i 4. 5. 2019 3. modul
31. 5. i 1. 6. 2019 4. modul
28. i 29. 6. 2019 5. modul
6. i 7. 9. 2019 6. modul
27. i 28. 9. 2019 7. modul
25. i 26. 10. 2019 8. modul
22. i 23. 11. 2019 9. modul
21. 12. 2019 Certifikacija

Mjesto održavanja treninga

Trening se održava u prostoru Centra Budi svoj, Bauerova 19, Zagreb.


Čim upišete NLP praktičarski u centru Budi svoj odmah Vam se otključavaju edukacijski materijali organizirani prema kurikulumu koji slijedi.

Upišite NLP već danas i odmah prionite proučavanju ovih zanimljivih materijala!

KurikulumUpišite se odmah!Vaša trenerica


Jelena Vrsaljko
Jelena Vrsaljko

Jelena Vrsaljko je rođena 1973. u Zagrebu. Na Pravnom fakultetu, Studij za socijalni rad, diplomira 1997. godine.

Na Neuroenergetics – Internacionalnom institutu za Humanističku neurolingvističku psihologiju u Lancasteru 2006. godine certificirana je za trenera neurolingvističkog programiranja (NLP-a), trenera humanističkog smjera neurolingvističkog programiranja(HNLP-a) te coacha.

2015. godine polaže ispit iz transakcijske analize pri Europskoj asocijaciji transakcijskih analitičara i stječe naziv certificiranog psihoterapeuta (CTA).

2016. godine stječe naziv učitelja i supervizora transakcijske analize (PTSTA).

Tijekom posljednih 14 godina stekla je bogato iskustvo u radu s klijentima. Do danas kontinuirano sudjeluje na edukacijama iz područja psihoterapije i coachinga.

Svoje višegodišnje iskustvo vođenja treninga iz područja NLP‑a pretočila je u prvu knjigu hrvatskih autora iz tog područja “NLP—Uvod u osobni rast i razvoj“.

Članica je INHNLP-a, HNLPD-a, EATA-e i UTA-e, strukovnih udruga NLP trenera i psihoterapeuta transakcijske analize.

Direktorica je Centra za edukaciju i savjetovanje Budi svoj u okviru kojeg održava treninge iz područja transakcijske analize, NLP-a, soft skills treninge, radionice za roditelje i partnere te pruža usluge psihoterapije i savjetovanja.

Smatra da je osnova uspješnog roditeljstva, ostvarivanja u karijeri i ostvarivanja intimne veze rad na sebi, koji je osnova svih usluga koje pruža. Njena je životna misija „širenje autonomije“ te kroz svoj rad pomaže ljudima da se vrate k sebi.

Piše stručne i popularne članke za portale ordinacija.hr, roditelji.hr, klinfo.hr te tjednike i časopise Večernji list, Sensa, Story kids.

Udana je i majka male Tonke. Osmogodišnje dijete izvrstan je alibi za necenzurirano pokazivanje djeteta u sebi. Svoje slobodno vrijeme voli provoditi istražujući seoska gospodarstva u okolici Zagreba i šire, isprobavajući zajedno s mužem nove recepte, ludujući i igrajući se s Tonkom…. Jako voli planirati putovanja i putovati, igrati se, čitati, gledati dobre filmove, fotografirati i “sređivati” fotografije, družiti se s prijateljima, jedriti i skijati…

Mrzi tripice, hladetinu i komarce!


Naši polaznici o Jeleni

- Irma Sopić

Simpatična, draga i staložena predavačica koja izvrsno zna prenijeti znanje, objasniti i zainteresirati sudionike kroz primjere sa smješkom koji doprinosi atmosferi (i prekrasnom kosom :) ).

- Nataša

Super, sviđa mi se što se drži planiranog vremena i strukture, ali ipak s dovoljno fleksibilnosti, što je idealan omjer i kombinacija.

- Nena Franić

Za Jelenu mogu reći da se vidi da živi TA i kroz radionicu je prenijela dio svoje strasti i na mene. Stručna, zanimljiva, jednostavna, topla i predivna.