0hvrw8zrrvianuyrgfgv

NLP majstorski trening

Usavršite svoje razumjevanje funkcioniranja ljudskog uma.

Upisi su trenutno zatvoreni.

Žao nam je, ali grupa NLP praktičarskog treninga za jesen 2017. je popunjena. :(

Ako želite biti informirani o ponovnom otvaranju upisa i drugim događajima u centru Budi svoj, prijavite se na našu mailing listu.

Završili ste praktičarski trening NLP-a, ali osjećate da priča nije završena? Htjeli biste pomak u dubinu, u stvarno razumijevanje funkcioniranja ljudskog uma? Htjeli biste i sami jednom postati trener NLP-a?

Sljedeći korak je majstorski trening NLP-a pod stručnim vodstvom psihologice Kristine Bačkonje.

Očekuje Vas nastavak uzbudljivog putovanja koje ste praktičarskim treningom tek započeli. Tek su na majstorskom treningu teme fascinantne, ali i toliko duboke da je neophodan uvjet savladavanje vještina na praktičarskom treningu, bez kojeg majstorski trening ne možete upisati. Naravno, centar Budi svoj priznaje sve inače međunarodno priznate certifikate NLP praktičara, bez obzira gdje ste završili trening.

Teme koje se obrađuju na praktičarskom su:

 • Prezentacijske vještine
 • Modeliranje, metaprogrami i temperament
 • Uloge u timu i driveri
 • Vrijednosti
 • Primjena kreativnih tehnika

Treningom dobivate:

 • 72 sata edukacije
 • Pristup edukativnim materijalima na ovom edukacijskom portalu
 • Okrijepu tijekom treninga (kave, sokove)
 • Ručak subotom
 • Naziv majstora NLP-a
 • Međunarodno priznati certifikat
 • Pravo pristupa trenerskom treningu nakon kojega postajete NLP trener
 • .....................


Trening se održava u prostoru Centra Budi svoj, Bauerova 19, Zagreb.


Raspored treninga

Trening počinje 20. listopada 2017. godine. Trening se sastoji od pet modula. Modul je obrazovna cjelina koja se predaje u jednom vikendu - petkom od 17:00 do 21:00 i subotom od 9:30 do 17:30.

U subotu 24. ožujka 2018. je certifikacija.

RASPORED TRENINGA:

 1. modul - 20. i 21.10.2017.
 2. modul - 10. i 11.11.2017.
 3. modul - 15. i 16.12.2017.
 4. modul - 19. i 20.01.2018.
 5. modul - 23. i 24.02.2018.
 6. certifikacija - 24.03.2018.

Vaša trenerica


Kristina Bačkonja
Kristina Bačkonja

Kristina Bačkonja je diplomirani psiholog s iskustvom rada u sustavu socijalne skrbi. Radila je u Centru za socijalnu skrb u timu za brak i obitelj te kao psiholog u domu za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi. Uz bogato iskustvo rada s obiteljima stekla je i puno znanja u radu s djecom kao vanjski suradnik Centra za socijalnu skrb u provođenju mjere nadzora nad roditeljskom skrbi. Uz formalno obrazovanje na studiju psihologije, Kristina je prošla i edukaciju razvijanja terapeutskih vještina: igra i ekspresivne tehnike u psihoterapiji te praktičarski i majstorski trening neurolingvističkog programiranja. Na Neuroenergetics – Internacionalnom institutu za Humanističku neurolingvisitčku psihologiju u Arizoni 2013. godine Kristina je certificirana za trenera neurolingvističkog programiranja (NLP-a), trenera humanističkog smjera neurolingvističkog programiranja(HNLP-a) te coacha.

Danas je zaposlena u Centru za edukaciju i savjetovanje Budi svoj gdje zajedno s Jelenom Vrsaljko vodi treninge NLP-a, specijalizirane treninge, radionice. Između ostalog pruža i savjetodavne usluge pri čemu odlično kombinira sva znanja iz psihologije i neurolinvističkog programiranja kao i svoju urođenu empatiju. S obzirom da je njezino posebno omiljeno područje rad s djecom i adolescentima, Kristina u okviru centra Budi svoj pruža usluge individualnog i grupnog rada sa djecom i adolescentima s velikim veseljem i užitkom. Kristina surađuje sa portalima: www.klinfo.hr, www.ordinacija.hr, za koje piše stručne članke i odgovara na pitanja njihovih čitatelja. Osim navedenog, surađuje sa dnevnim i mjesečnim novinama te daje komentare za lokalne i nacionalne radio i TV postaje.

Slobodno vrijeme najradije provodi čitajući, u šetnji prirodom, planinareći, gledajući filmove. Voli i putovati, plivati, dizajn interijera, a OBOŽAVA životinje, posebno pse. Veliki je gurman što se ne može primijetiti na njenoj figuri.