Ja kao roditelj

Osvijestite i poboljšajte svoj roditeljski stil

Evo zašto je ovaj tečaj baš za Vas:

VI STE RODITELJ KOJI JE SVJESTAN DA NIJE SAVRŠEN I ŽELI UČITI
Nitko nije savršen roditelj i to svi znamo, no prepoznavanje nesavršenosti kod nas samih teško nam ide. Razlog tome je ljudska priroda - mi kao ljudi ne prepoznajemo sami svoju subjektivnost, treba nam u tome pomoć sa strane.

Online tečaj "Ja kao roditelj" koncipiran je tako da sami otkrijete koji je Vaš stil roditeljstva i poruke koje nesvjesno šaljete svojoj djeci. Saznat ćete dobre i loše strane Vašeg stila te dobiti upute i vježbe kako da svoj stil roditeljstva uravnotežite u najboljem interesu i Vas i djeteta.

Znanja koja ćete dobiti neće Vam omogućiti da pomognete samo sebi, već i ostalima koji utječu na odgoj Vašeg djeteta, prije svega svom partneru, djedovima i bakama. Prepoznat ćete i njihov stil roditeljstva, što će Vam omogućiti da im sugerirate promjenu ili barem kompenzirate poruke koje oni nesvjesno šalju djetetu, a koje je potrebno kompenzirati.

SVE O ČEMU GOVORIMO ŽELITE UČITI NA FLEKSIBILAN I INTERAKTIVAN NAČIN
Znanje se uvijek može naći u knjigama, no knjige su statičan skup riječi. Može se naučiti i na predavanjima i radionicama, ali one su u točno određeno vrijeme i na određenom mjestu, a ponekad nam ni jedno ni drugo nije dostupno.

Online tečaj nudi Vam najbolje iz oba svijeta: Pored teksta tu su video i audio materijali te interaktivni prostor za diskusiju polaznika s Kristinom Bačkonjom, diplomiranom psihologinjom, voditeljicom programa "Roditelj za 21. stoljeće" i autoricom ovog tečaja. Tečaj možete prolaziti dinamikom koja Vama odgovara, onda kada Vama odgovara, iz udobnosti svog doma, s računala, tableta ili mobitela.

Jednom plaćeni tečaj ostaje Vam na raspolaganju "zauvijek" - odnosno dok postoji centar Budi svoj. Tečaj će sigurno biti proširivan i poboljšavan u skladu s novim saznanjima u psihologiji i potrebama polaznika, no ta poboljšanja i nove informacije Vas neće koštati ništa, uvijek ćete imati pristup najnovijoj verziji tečaja.


Više informacija o tečaju, upisu i popustima možete naći na stranici https://budisvoj.eu/roditelj21/ja-kao-roditelj/.


Vaša trenerica


Kristina Bačkonja
Kristina Bačkonja

Kristina Bačkonja je diplomirani psiholog s iskustvom rada u sustavu socijalne skrbi. Radila je u Centru za socijalnu skrb u timu za brak i obitelj te kao psiholog u domu za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi. Uz bogato iskustvo rada s obiteljima stekla je i puno znanja u radu s djecom kao vanjski suradnik Centra za socijalnu skrb u provođenju mjere nadzora nad roditeljskom skrbi. Uz formalno obrazovanje na studiju psihologije, Kristina je prošla i edukaciju razvijanja terapeutskih vještina: igra i ekspresivne tehnike u psihoterapiji te praktičarski i majstorski trening neurolingvističkog programiranja. Na Neuroenergetics – Internacionalnom institutu za Humanističku neurolingvisitčku psihologiju u Arizoni 2013. godine Kristina je certificirana za trenera neurolingvističkog programiranja (NLP-a), trenera humanističkog smjera neurolingvističkog programiranja(HNLP-a) te coacha.

Danas je zaposlena u Centru za edukaciju i savjetovanje Budi svoj gdje zajedno s Jelenom Vrsaljko vodi treninge NLP-a, specijalizirane treninge, radionice. Između ostalog pruža i savjetodavne usluge pri čemu odlično kombinira sva znanja iz psihologije i neurolinvističkog programiranja kao i svoju urođenu empatiju. S obzirom da je njezino posebno omiljeno područje rad s djecom i adolescentima, Kristina u okviru centra Budi svoj pruža usluge individualnog i grupnog rada sa djecom i adolescentima s velikim veseljem i užitkom. Kristina surađuje sa portalima: www.klinfo.hr, www.ordinacija.hr, za koje piše stručne članke i odgovara na pitanja njihovih čitatelja. Osim navedenog, surađuje sa dnevnim i mjesečnim novinama te daje komentare za lokalne i nacionalne radio i TV postaje.

Slobodno vrijeme najradije provodi čitajući, u šetnji prirodom, planinareći, gledajući filmove. Voli i putovati, plivati, dizajn interijera, a OBOŽAVA životinje, posebno pse. Veliki je gurman što se ne može primijetiti na njenoj figuri.


Upišite se odmah!